Referenties

Jan-Willem, Marjolein en Bas worden door onze social selling experts ondersteund, maar lopen daar niet mee te koop.

Jan-Willem
“Ik heb al tijden lijsten met bedrijven waar ik graag wil binnenkomen, maar de gatekeepers zijn echt lastig te bereiken. LI2R kwam met een strategie en persoonlijke berichten, echt top dat jullie zo goed bij mijn persoonlijke stijl zijn gebleven.”
Marjolein
“Steeds maar weer kreeg ik van prospects te horen dat er al 6 andere ICT-bedrijven voor mij hadden gebeld om langs te komen. Het roer moest om en via via kwam ik in contact met Nivar. Ik als leek op het gebied van social media had echt geen idee wat de mogelijkheden waren. Tijdens de intake bleek dat ik al een goed LinkedIn netwerk had. Nu krijg ik doorlopend nieuwe contacten aangeleverd waarbij ik veel eerder en op een warmere manier binnenkom bij bedrijven.”
Bas
“Als accountmanager vond ik het best een grote stap om mijn LinkedIn en Twitter account open te stellen. Naast werk gebruik ik mijn LinkedIn account ook voor persoonlijke berichten. In het begin was ik dus niet happig op het feit dat er berichten werden verstuurd vanuit mijn account. Wat was ik blij dat er zo transparant gewerkt werd! Alles wat jullie deden kon ik volgen en als ik een bericht toch wilde aanpassen werd dit meteen gedaan. Chapeau!”

Onderstaande bedrijven helpen we met training en coaching nog beter te worden in social selling.

LI2R Smarter Social Selling
LI2R Smarter Social Selling
LI2R Smarter Social Selling
LI2R Smarter Social Selling
LI2R Smarter Social Selling

Social selling effectief inzetten

bel of mail