Draai jij je hand niet om voor financiële administratie? Heb jij administratieve programma’s snel onder de knie en maak je de organisatie snel eigen? Wij zijn per direct op zoek naar een financieel HR administratief medewerker voor 24 uur in de week.

Linkedintoresults (LI2R) is expert op het gebied van social selling. Wij helpen sales professionals door middel van social selling hun sales proces een stuk effectiever te maken. Door coaching, training, of letterlijk social selling taken uit handen te nemen ondersteunen we onze klanten op het gebied van personal branding, content marketing, social listening, connecties leggen en nurturing.

Wat ga je doen?

Je houdt onze financiële administratie bij. Je verwerkt alle binnenkomende facturen en bereidt de betalingen voor.
Je bewaakt de debiteuren en zorgt voor een up to date administratie.

Ook ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Je verwerkt salarismutaties en je voert de loonbetalingen uit.

Wat breng je mee?

Je hebt een MBO opleiding afgerond en je hebt ongeveer 2 jaar relevante werkervaring. Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met Exact en bekend bent met een personeelsadministratie. Je bent flexibel in het omgang met veranderingen en als het nodig is pak je ook andere voorkomende werkzaamheden op. Je bent een kei in cijfers en in het bijhouden van een administratie.

Wat bieden wij?

LI2R is de expert op het gebied van social selling en daar zijn we trots op! Onze drijvende kracht is ons geloof in ons product. We werken er keihard aan om onze ambities waar te maken. Je krijgt eerst een tijdelijk contract en bij goed functioneren is er kans voor verlenging. We werken vanuit een heerlijke plek in het centrum van Haarlem. We bieden je uiteraard een uitstekend salaris, een laptop of BYOD en na een jaar deelname in het pensioenplan.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jiska Rovers-Maessen, HR Manager