Heeft social media weinig geheimen voor jou, ben jij een pietje precies als het om (online) communicatie gaat en heb je een commerciële instelling? Dan hebben wij een leuke en leerzame stageplek voor je bij een start-up in het centrum van Haarlem! Samen met je collega’s ga je aan de slag voor onze klanten en lever jij een daadwerkelijk toegevoegde waarde.

Linkedintoresults (LI2R) is expert op het gebied van social selling. Wij helpen sales professionals door middel van social selling hun sales proces een stuk effectiever te maken. Door coaching, training, of letterlijk social selling taken uit handen te nemen, ondersteunen we onze klanten op het gebied van personal branding, content marketing, social listening, connecties leggen en nurturing.

Wat ga je doen?

 • Social listening: een belangrijk en continue doorlopend onderdeel van social selling. Jij gaat dit doen voor onze klant. Je brengt relevante branches, bedrijven en personen in kaart. Dit doen we onder andere via Twitter, LinkedIn, google (alerts), blendle, paperly etc.
 • Connectie; in het social selling proces krijg jij de taak om via LinkedIn onze klant te verbinden aan zijn prospects. Dit doen we aan de hand van een suspect database die we specifiek voor onze klant opzetten.
 • Stageproject; Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je voldoende ruimte voor een eigen (stage)project, die wij samen gaan opstellen. Met jouw eigen inbreng en eventueel samen met je begeleider stellen we een project op dat bij jou past. Je krijgt ook voldoende tijd om het project uit te voeren.

Wij zoeken een zelfstandige derdejaars HBO stagiair(e) die:

 • een HBO opleiding marketing, communicatie of een commerciële richting volgt;
 • een passie heeft voor social media en goed bekend is met de mogelijkheden van LinkedIn;
 • foutloos kan schrijven en haarfijn aanvoelt welke “tone of voice” hij of zij moet inzetten;
 • uitermate nauwkeurig werkt en een commercieel gevoel heeft.
 • flexibel en klantgericht is.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leerzame en uitdagende stageplek aan. Je krijgt bij ons de kans om echt een toegevoegde waarde te leveren voor onze klant en heel veel ervaring op te doen op het gebied van marketing, social selling en social media. Uiteraard krijg je bij ons ook de ruimte om aan je stage-projecten te werken. Er ligt genoeg! Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding. Zowel werkinhoudelijk maar uiteraard ook op het gebied van je stage-projecten. We werken vanuit een heerlijk pand in hartje Haarlem. LI2R is een jong en ambitieus bedrijf en je komt terecht in een informeel en hecht team. Je krijgt een stagevergoeding op basis van een 32-urige werkweek. Wil je nu al beginnen maar kun je pas vanaf september starten met je stage? Je mag bij ons ook starten als vakantiekracht.

Klinkt dit goed?

Hebben we je overtuigd van deze leuke stageplek? Dan is het nu jouw beurt! Upload je CV plus korte motivatie via de website t.a.v. Jiska Rovers, HR manager. Heb je nog vragen? Mail Jiska dan via HR@Li2R.com.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  Je kunt een doc, docx of pdf bestand uploaden
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  Je kunt een doc, docx of pdf bestand uploaden

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jiska Rovers-Maessen, HR Manager