Ben jij ongewoon goed in sales, altijd aan het netwerken en zoek jij dé kans om bij een start-up mee te bouwen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Linkedintoresults is de expert in Nederland op het gebied van social selling via LinkedIn. Wij helpen bedrijven zich te verbinden met hun potentiële klanten door het inzetten van social selling (via LinkedIn). Dit doen we op verschillende manieren; van trainingen in profieloptimalisatie tot het volledig overnemen van acquisitie uit naam van de klant. Uiteraard passen we deze methode ook zelf toe.

Je benadert middelgrote en grote klanten. Je neemt de klant mee in de mogelijkheden, kansen en voordelen van ons product en overtuigt de klant door middel van “consultative selling”.

Als Business Development Manager ga jij onze groeiambities waarmaken. Het starten, sturen, bewaken en kwalitatief goed afronden van het gehele salestraject is jouw verantwoordelijkheid. Dit geldt ook voor ons salesplan. Jij hebt de touwtjes in handen, altijd, volledig.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 4 tot 8 jaar sales ervaring, in de zakelijke dienstverlening (dit is een vereiste);
 • Zelfstartend, focus op resultaten, drive;
 • Flexibel, inventief, overtuigend;
 • Lef, flair, netwerker;
 • Gewend te werken met LinkedIn, 500+ connecties.
 • Door het inzetten van online marketing tools interesseer je de prospect voor business van je klant.

Waarom LI2R?

LI2R is de expert op het gebied van social selling en daar zijn we trots op! Onze drijvende kracht is ons geloof in ons product. We werken er keihard aan om onze ambities waar te maken. Bij ons is er veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling en we verwachten dat je deze ruimte ook pakt. We investeren graag in je op het gebied van trainingen en coaching. We werken vanuit een heerlijke plek in het centrum van Haarlem (en ook vanuit huis). We ontvangen de meeste klanten bij ons op kantoor. Parttime werken is mogelijk (minimaal 32 uur per week. We bieden je uiteraard een uitstekend salaris, een laptop of BYOD en na een jaar deelname in het pensioenplan.

Ja, ik wil!

Hebben we je weten te overtuigen? Overtuig dan ons en upload via de website je cv en een korte motivatie. Vertel ons wat jou uniek maakt en waarom wij je zeker moeten uitnodigen. Ook ontvangen we graag een aantal voorbeelden van recente commerciële successen die je behaald hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jiska Rovers-Maessen, HR Manager via jiska@li2R.com

Wij werken niet samen met werving & selectie bureaus. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  Je kunt een doc, docx of pdf bestand uploaden
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  Je kunt een doc, docx of pdf bestand uploaden

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jiska Rovers-Maessen, HR Manager