GOED NIEUWS!! Het op het op de Duitstalige landen gerichte social media netwerk XING biedt deze dienst al jaren en LinkedIn heeft dit nu ook overgenomen.

LinkedIn laat nu op je Homepage ook zien wiens profielen je recent hebt bezocht, welke groepen je hebt bezocht en welke zoekopdrachten je hebt geplaatst. Dat laatste is erg handig omdat je met één klik diezelfde zoekopdracht nogmaals kunt herhalen.

linkedintoresults_digital_footprint

Zoals gewoonlijk bij LinkedIn, wordt deze dienst niet direct bij iedereen uitgerold. Bij mij werkt het momenteel, maar bij de meeste van mijn relaties nog niet. Heb jij deze service al wel op jouw Homepage (rechts bovenaan de pagina)? Ik hoor graag van anderen die dit ook al hebben en wat ze er van vinden…

Ik ben hier in ieder geval zeer enthousiast over. Het enige wat ik nog zou willen zien ter verbetering hiervan is dat je kunt doorklikken naar een pagina waar al je geschiedenis wordt weergegeven, want nu laat LinkedIn ‘slechts’ je laatste acht acties zien.

Schermafbeelding-2013-01-23-om-15.32.23

LinkedIn blijft vernieuwen! Persoonlijk vind ik dat een hele goede zaak, maar ik kan me goed voorstellen dat het voor sommigen lastig is om alles bij te houden. Mijn tip: volg een training bij mij of één van mijn collega LinkedIn trainers en blijf via deze persoon op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op LinkedIn.

Trainingen zijn er in vele niveau’s en prijsklassen, zoek op het internet (zoek op LinkedIn!). Er zit vast wel iets of iemand die past bij jouw budget en bij jouw doelstellingen.

Save the date, mijn volgende trainingen zijn trouwens op 28 mei (LinkedIn Company Pages) en 11 juni (complete LinkedIn Masterclass). Binnenkort kun je je hiervoor aanmelden. Beide trainingen vinden plaats in Bloemendaal.

En, mocht je snel meer resultaat willen boeken met LinkedIn, overweeg dan ook eens om een één-op-één LinkedIn coaching traject te volgen. De meeste goede LinkedIn coaches en trainers die ik ken, bieden een vorm van garantie!

P.S. volg je de bedrijfspagina van Linkedintoresults ook al?

Groet,
~Perry