In November 2011 nam ik afscheid als LinkedIn trainer om een oude passie weer op te pakken, export van grootkeuken apparatuur… Tenminste, ik dacht dat het een oude passie van mij was, maar in feite was het niets anders dan een vlucht terug naar mijn comfort zone. Het kon dus ook niet anders dan dat het op een deceptie uitliep. Na zo’n zes maanden diende ik mijn ontslag in… Geloof me als ik je zeg dat ik veel heb geleerd van die impuls beslissing…

Maar ja… wat dan? Toen kwam dus de zoektocht wat ik vervolgens zou gaan doen… en al die tijd bleef ik vrienden en kennissen helpen met hun LinkedIn perikelen. Iedereen vertelde mij dat ik dat weer moest oppakken… en uiteindelijk, zag ik het ook…

LinkedIn trainer

Daarom besloot ik eind vorig jaar om de draad weer op te pakken. Maar dan nu nog professioneler. Nog groter. Gewoon omdat ik merk dat steeds meer mensen behoefte hebben om geholpen te worden met lead generatie en marketing op LinkedIn. Ik heb in het verleden al vele bedrijven kunnen helpen en wil in de toekomst nog veel meer bedrijven laten zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om leads te genereren met behulp van LinkedIn.

Met deze site en Linkedintoresults zal ik ondernemers en sales professionals helpen hun tijd op LinkedIn te halveren en hun rendement te verveelvoudigen. Kijk eens rond naar de mogelijkheden maar begin vooral met het downloaden van de GRATIS LinkedIN Profiel Checklist – versie 2013!

Heb je vragen aan mij, stel ze gerust via het contactformulier.

Groet,
~Perry van Beek

btn_viewmy_160x33