Kort geleden kwam LinkedIn met een coole nieuwe feature: “LinkedIn Today“. Al het laatste nieuws uit jouw branche samengevat in een mooi overzicht geranschikt op o.a. populariteit.

Uiteraard heb ik mij meteen hiervoor aangemeld, want wie wil dat nou niet? Lekker ‘s morgens je dag beginnen met het belangrijkste nieuws over jouw branche!

Hoe cool deze feature ook is, helaas werkt het niet voor ons hier in Nederland. Op een enkele uitzondering na, krijg je alleen nieuws uit Amerika te zien. Helaas is het namelijk niet zo dat je met LinkedIn Today kunt filteren op bijvoorbeeld taal of regio.

Met de snelle ontwikkelingen die er op LinkedIn gebeuren, weet ik zeker dat dat wel gaat komen. Tot die tijd, kies ik ervoor om LinkedIn Today weer te verwijderen van mijn homepage. Maar hoe doe je dat dan? Het is eenvoudiger dan het lijkt:

mkblogger-linkedin-today
Als je op je LinkedIn homepage bent en je gaat met je muis over LinkedIn Today (zonder te klikken), verschijnt er rechtsboven in het LinkedIn Today overzicht een klein grijs kruisje. Klik hierop:
mkblogger-remove-linkedin-today

Bevestig nu dat je LinkedIn Today wilt verwijderen en je bent klaar. Je kunt het altijd weer opnieuw installeren.

Fijn weekend!

Groet,

~Perry